Anmeldelser & Nomineringer

Anmeldelser

“6 Gafler” NORDJYSKE 2019
“Hvordan kan de mase så meget smag ind i noget, der fylder så lidt?”
Læs mere her

BRYGHUSET BEDSTE I NORDJYLLAND 2018
“For mig er det en investering i personalet og i restaurantens omdømme. Det giver os en masse erfaring og stolthed omkring det, vi laver.”
Læs mere her

“6 Gafler” NORDJYSKE 2017
“Lidenskab og iderigdom på Bryghuset”
Læs mere her

WHITE GUIDE DANMARK 2015
“Temastyret topspisning på bryggeriet i Hjørring”
Læs mere her

WHITE GUIDE DANMARK 2014
“Vendia Gourmet i mesterklasse!”
Læs mere på Nordjyske.dk

“6 Gafler” NORDJYSKE 2013
“Vendia Gourmet i den gule trøje”

TV 2 NORD 19. AUGUST
Reportage med kendt gourmetanmeldelser
Se indslag her

6 stjerner – BØRSEN 2012
“Brasserie, bryghus og gourmetperle”

DEN DANSKE SPISEGUIDE 2011
“Fremragende køkken – højeste kvalitet og kreativitet”

“6 Gafler” NORDJYSKE 2010
“Landsdelens bedste”

5 STJERNER GASTRO: RESTAURANTMIRAKLET I
HJØRRING 2009

“Bryghuset Vendia er hele rejsen værd for dem, der kommer langvejs fra. Og de, der bor lige i nærheden – ja, de er jo bare heldige!”

“6 Gafler” NORDJYSKE 2008
“Overvældende og overdådigt”

Nomineringer

NOMINERING – ÅRETS INNOVATØR 2016

PRENOMINERING – ÅRETS RESTAURANT 2013
“Redaktionen af Den danske Spiseguide 2014 har ved årets udvælgelse af nominerede i kategorien Årets Restaurant lagt vægt på, at der hos alle er oplevet en tydelig videreudvikling af allerede tidligere år oplevet højt niveau så vel gastronomisk som drikkemæssigt.”

NORDENS BEDSTE RESTAURANT 2009
“Tillykke til de 10 prenominerede, hvor Vendia Gourmet er blandt.
Hele listen bringes på websiten www.thenordicprize.org
På siden findes yderligere info om ÅRETS RESTAURANT NORDEN konceptet.”

ÅRETS KOKKEPROFIL 2009
“Kristian Rise, Hjørring
Årets største gennembrud for os på redaktionen. Rise har gået i en god skole hos Claus Bauer og suget godt til sig, og det sidste årstid har han med Vendia Gourmet i Hjørring sat Vendsyssel eftertrykkeligt på det gastronomiske Danmarkskort. Et af de mest elegante gastronomiske visitkort. Hans stil er særegen. Super.”