Menu - NORDSØ 2018

Menu – NORDSØ 2018

Havgus

Østers, knivmusling & hummer
NV – Blanc de Blanc – Bonnaire

*

Ved standbredden

Taskekrabbe, tang & blomkål
NV – Blanc de Blanc – Bonnaire

*

Himmel & hav

Jomfrusild, “æg” & råkost
2016 – Vermentino – Ryme Vineyards

*

Tæt på Norges kyst

Helleflynder, kammusling & selleri
2015 – Grüner Veltliner Smaragd – Weingut Fritsch

*

Bifangst

Sorthummer, løg, & kartoffel
2008 – Chateau Musar

*

65 grader nord

Pighvar, ”blæk & sprutte”, jordskok
2015 – Späburgunder – Abril

*

På dybt vand

Havtaske, bede & trøffel
2014 – Priorat – Terroir Al Límit

*

Tilbage på stranden

Vesterhavsost, havtorn & strandsand
1995 – Madeira Colheita – Justino´s

*

Op i klitterne

Chokolade, karamel & hybenroseis
1995 – Madeira Colheita – Justino´s

*

Udsigt til oprørt hav

Hvidchokolade, æble, mælk & brændevin
2015 – Noble Fuckeliana – d’Arenberg

*

Sødt

Vores Blends – Vores Favoritter