Menu - SKOV 2019

Menu – SKOV 2019

Skoven vågner

Æg i rede – Blomster og indmad – Dyr og grene – Svampete og skovurter – Bark og rådyr – Hjerte og bål
2009 Champagne Grand Cru – Bonnaire

*

Åen

Ørred, krebs, creme double, glaskål og agurk
2016 Roero Arneis, Pimonte – Bruno Giacosa

*

Skovsøen

Skovsøen Aborre, ”æg” og klorofyl
2016 ”Abracadabra”, Priorat – Trossos

*

Mosen

Røget ål, vildmosekartoffel og consommé
2017 Gigalus Blanc, Roussillon – Gerard Bertrand

*

Skovbunden

Fuglelever, svampe, skovsyre og rimfrost
2016 Pinot Noir, Bourgogne – Pascal Bouley

*

Skovens skjul

Kanin, tørrede bær, urter og fyldig sauce med indmad
2015 Pinot Noir, Rose Rock, Oregon – J. Drouhin

*

Trækronerne

Due, kastanje, trøffel, mørke bær og dueæg
1998 Rioja – Valpiedra

*

Buskadset

Høgelundgaard, blåbær og hasselnødder
Oloroso Sherry ”1730” – Âlvaro Domeco

*

På jorden

Skov hyben og havtorn, citrus og tonka
2010 Cypres de Clemens, Barsac – Lurton

*

Frugttræet

Æble, hvid chokolade, Verbena og granité
2010 Cypres de Clemens, Barsac – Lurton

*

Mellem rødderne

Mørk chokolade – ”Trøffel”
Vognen -Vores Blend