BRYGHUSET VENDIA

Fra humle til gourmet

Få gode tilbud og spændende nyheder – tilmeld dig nyhedsbrevet.

BOOK BORDGAVEKORT

Velkommen til Bryghuset Vendia

Vi ønsker at tilbyde et personligt og originalt køkken.

Klassiske tilberedningsmetoder, og innovativ gastronomisk tankegang går hånd i hånd med de bedste råvarer, fra lokalområdet og resten af Europa.

Vi går i dybden med tingene. Smag, former, farver, konsistenser og dufte er alle elementer der skal give mening for gæsten – ikke nødvendigvis umiddelbart, men også efterfølgende.

Med venlig hilsen
Kristian Rise & co

Aktuelt

Påske 2024

Vi holder åben skærtorsdag, langfredag, lørdag, samt mandag.

Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 – 21.30.

Læs mere her

Skal du holde konfirmationsfest?

Med vores Vendia Diner Transportable får du lækkert festmad lavet på sæsonens bedste råvarer.

Klik nedenfor og se vores Diner Transportable menu, som du får til en særlig “konfirmationsfest-pris”.

Se pris og menu her

Skal du holde studenterfest?

Vælg det lette, men lækre valg til din studenterfest. Med vores Vendia Diner Transportable får du festmad lavet på sæsonens bedste råvarer.

Menuen kan købes til en særlig “studenterfest-pris”.

Se menu og pris her

BRYGHUSET BEDSTE I NORDJYLLAND 2023

“Man kan jo sagtens lave mad med høj kvalitet, hvis man også tager en høj pris for det. Men for mig er det enormt dejligt at vise, at vi også kan lave mad af en rigtig god kvalitet til en skarp pris.”

Læs mere her

Kulturmenu

Skal du i teater, biografen, revy eller noget helt andet, så har vi et spis-tidligt-tilbud. Spis fra kl. 17:30-19:00, hvor vi serverer en lækker 2-retters kulturmenu.

Læs mere her

OFYR med kokkeassistance

Du kan leje en OFYR til dit næste event. Vi laver spændende gastronomi – alt fra vildt tema til fisk og skaldyr.

Se mere her

“En omvej værd”

Menuen er opbygget som en tematisk helhed. Vi anvender produkter fra råvareproducenter som vi mener er “en omvej værd” at besøge.

Se mere her

Torsdagstilbud

Sæsonens mad & øl på Vendia – opleves hver torsdag. Ugens menu finder du på vores Facebook-side eller på nyhedsbrevet.

Læs mere her