X


2007 - 2017 UDPLUK FRA MENUERNE

SALT

N.V. DE SOUSA CUVÉE 3A GRAND CRU

*

2014 FRA MENUEN “DANSK NEOKLASSICSME”

SMØRREBRØD

N.V. DE SOUSA CUVÉE 3A GRAND CRU 

*

2008 FRA MENUEN “TASTING MENU”

ÆG – LETRØGET

N.V. DE SOUSA CUVÉE 3A GRAND CRU 

*

2007 FRA MENUEN “GRAND MENU DÉGUSTATION”

“TASKEKRABBE” MED “ÆG” BLOMKÅL OG MANDEL

2015 – SAUVIGNON BLANC - NALS MARGREID 

*

2011 FRA MENUEN ”REFLEKTIONER ”

”INFANTIL” TEMPERERET JOMFRUHUMMER, ROGN & BLANQUETTE

2015 – RIESLING TROCKEN - WITTMANN 

*

2012 FRA MENUEN ”HAVETS NUANCER”

HELLEFLYNDER, KAMMUSLING OG FENNIKEL OG DILD

2014 – CHARDONNAY – LIQUID FARM 

*

2009 FRA MENUEN ”NATURENS ELEMENTER”

KARTOFLER FRA NÆR –  OG FJERN, ”LEGERET” MED DUEBRYSTOG AROMATISK SAUCE PÅ SKARÆLLER

NV. DAME JANE – HENRI GIRAUD 

*

2010 FRA MENUEN ”IMPRESSIONISME”

 ”GRØN” LAMMEFILET, NYE LØG, SPIRENDE GRØNTSAGER OG GRILLEDE ASPARGES

2014 – TRBUTE TO GRACE GRENACHE – GRACE VINEYARDS

*

2013 FRA MENUEN ”FRANKOFIL”

”JURA” COMTÈ, JORDSKOK, TØRREDE

NØDDER & FRUGTER

2011 – ARBOIS EN BANODE - MONTBOURGEAU

*

2015 FRA MENUEN “VENDSYSSEL”

”ÆBLEKAGE” - LET FROSSET

2009 – SAUTERNES – CHATEAU CRU PEYRAQUEY 

*

2016 FRA MENUEN ”GASTROART”

”GASTROART” RØDE BÆR - MARENGS -

LAKRIDS – VANILLE

2009 – SAUTERNES – CHATEAU CRU PEYRAQUEY

*

2007 - 2017 UDPLUK FRA MENUERNE

SØDT

VORES BLEND