X

2007 - 2017 UDPLUK FRA MENUERNE

SALT
N.V. DE SOUSA CUVÉE 3A GRAND CRU

*

2014 FRA MENUEN “DANSK NEOKLASSICSME”
SMØRREBRØD
N.V. DE SOUSA CUVÉE 3A GRAND CRU

*

2008 FRA MENUEN “TASTING MENU”

ÆG – LETRØGET

N.V. DE SOUSA CUVÉE 3A GRAND CRU 

2007 FRA MENUEN “GRAND MENU DÉGUSTATION”
“TASKEKRABBE” MED “ÆG” BLOMKÅL OG MANDEL
2015 – SAUVIGNON BLANC - NALS MARGREID

*

2011 FRA MENUEN ”REFLEKTIONER ”
”INFANTIL” TEMPERERET JOMFRUHUMMER, ROGN & BLANQUETTE
2015 – RIESLING TROCKEN - WITTMANN

*

2012 FRA MENUEN ”HAVETS NUANCER”
HELLEFLYNDER, KAMMUSLING OG FENNIKEL OG DILD
2014 – CHARDONNAY – LIQUID FARM

*

2009 FRA MENUEN ”NATURENS ELEMENTER”
KARTOFLER FRA NÆR –  OG FJERN, ”LEGERET” MED DUEBRYSTOG AROMATISK SAUCE PÅ SKARÆLLER
NV. DAME JANE – HENRI GIRAUD

*

2010 FRA MENUEN ”IMPRESSIONISME”
”SORT” OKSEHØJREB MED SKORZONER, PORREASKE, MORKEL, TRØFFEL OG BAGT KARTOFFEL
2011 – BRUNELLO DI MONTALCINO - VERBENA

*

2013 FRA MENUEN ”FRANKOFIL”
”JURA” COMTÈ, JORDSKOK; TØRREDE NØDDER & FRUGTER
2011 – ARBOIS EN BANODE - MONTBOURGEAU

*

2015 FRA MENUEN “VENDSYSSEL”
”ÆBLEKAGE” - LET FROSSET
2009 – SAUTERNES – CHATEAU CRU PEYRAQUEY

*

2016 FRA MENUEN ”GASTROART”
”GASTROART” PASSION - BLODAPPELSIN - MANGO – VANILLE
2009 – SAUTERNES – CHATEAU CRU PEYRAQUEY

2007 - 2017 UDPLUK FRA MENUERNE
SØDT
VORES BLEND