Menu

 

NORDSØ
2018


Havgus

Østers, knivmusling & hummer
NV - Blanc de Blanc - Bonnaire 

*

Ved standbredden

Taskekrabbe, tang & blomkål
NV - Blanc de Blanc - Bonnaire

*

Himmel & hav

Jomfrusild, "æg" & råkost
2016 - Vermentino - Ryme Vineyards 

*

Tæt på Norges kyst

Helleflynder, kammusling & selleri
2015 - Grüner Veltliner Smaragd - Weingut Fritsch

*

Bifangst

Sorthummer, løg, & kartoffel
2008 - Chateau Musar

*

65 grader nord

Pighvar, ”blæk & sprutte”, jordskok
2015 - Späburgunder - Abril

*

På dybt vand

Havtaske, bede & trøffel
2014 - Priorat - Terroir Al Límit 

*

Tilbage på stranden

Vesterhavsost, havtorn & strandsand
1995 – Madeira Colheita - Justino´s

*

Op i klitterne

 Chokolade, karamel & hybenroseis
1995 – Madeira Colheita - Justino´s

*

Udsigt til oprørt hav

Hvidchokolade, æble, mælk & brændevin
2015 – Noble Fuckeliana – d’Arenberg

*

Sødt

Vores Blends - Vores Favoritter